Plastik kuvert til SKANLUX

Skanlux har ønsket at forbedre forsendelsen af deres flotte kataloger. De har tidligere oplevet flere gange, at potentielle kunder, der havde efterspurgt et katalog, fik en dårlig oplevelse i form af fugtige til tider ødelagte kataloger.

Katalogerne blev sendt i traditionelle papirkuverter, og frem til modtageren kunne kuverten blive udsat for diverse ødelæggende elementer såsom fugt og hård behandling.

Da man heller ikke tømmer sin postkasse, så ofte som man gjorde engang, er det heller ikke unormalt, at kataloget/posten kommer til at ligge i postkassen i op til en uge. 

Skanlux henvendte sig derfor med en forespørgsel om en forseglingspose der kunne bruges som kuvert eller som vi kalder den “En plastikkuvert”. 

De havde en forestilling om en sort kuvert med sølvtryk. Her var problematikken så hvordan får man et vindue til adressefelt i en sort folie. 

Derfor blev løsningen, en transparent folie med 3 lag af sort farve for at sikre, at den ikke blev transparent og til sidst blev deres logo mm. påtrykt med sølv. 

Normalt ville man komme et lufthul i for at gøre pakningen nemmere eller en perforeringen for at gøre plastkuverten nem at åbne. Men i dette tilfælde undlades det for at sikre at plastkuverten er så vandtæt som muligt. 

Vi kom frem til en størrelse på 230 x 310 mm som sikrer god plads til det kraftig katalog som samtidig sluttes tæt om til en flot finish.

Med plastkuverten modtager bolighusets kunder nu kataloget helt, rent og tørt til glæde for både kunder og afsender. Den lidt dyrere plastikkuverts pris, bliver til en besparelse i sidste ende, i form af færre ødelagte kataloger og dårlige kundeoplevelser