En bærepose kan være din butiks ansigt udaftil

Bæreposer

Posens evne ligger i ordet...

Bæreposen er den praktiske makker når du skal have transporteret dine varer og produkter.

Vores bæreposer laves i forskellige udformninger men ens for alle er, at de er lavet af fødevaregodkendt LDPE plast. I afsnittene herunder kan du finde mere information om de forskellige slags.

Hvorfor nu vælge en bærepose i plast i stedet for i papir?

Internationale undersøgelser, der sammenligner miljøpåvirkningerne på de to type poser viser, at plastbæreposer påvirker miljøet mindre end poser af papir. Dette sammenholdt med at bæreposen i plast typisk genbruges flere gange gør, at det er en bedre investering at købe plastposer end papirsposer.

Hvis du ønsker svar på flere spørgsmål om hvorfor du stadigt skal vælge en bærepose i plast, kan vi henvise til Plastindustrien, der har lavet en kort liste over typisk stillede spørgsmål om plastposer. Du kan følge dette link:

https://plast.dk/oftede-stillede-spoergsmaal-plastposer/

Du får ekstra reklameværdi ved et udtryksfuldt billedtryk.

Bæreposer med op til 6 farvet tryk.

Bæreposen fungerer som en omvandrende reklamesøjle og ses af mange mennesker på sin vej.

Vi kan lave poser i størrelser fra 200x300mm op til 650x590mm . Der kan indskydes en bundfals i posen. 

Håndtagsforstærkning laves som en ombukning af toppen på posen, der foldes ned og svejses fast under håndtaget. Det er valgfrit, vi anbefaler det dog til poser der skal bære mere end et par kilo. 

Vi kan sætte dit tryk på posen i op til 6 farver pr. side. 

Kvaliteter: 
- Folietykkelse standard: 0,045mm og 0,06mm

- Foliefarve er hvid eller transparent. 

- Folien er LDPE folie, som er godkendt til fødevarer. 

 Oplag:

Minimum med eller uden tryk er 5.000 stk. Vi kan gøre undtagelser.

På alle bæreposer med rumindhold over 5 liter skal der afregnes bæreposeafgift til staten. Denne afgift opkræves på faktura ved levering. Afgiften udgør pt 22 kr. pr. kg. En bærepose størrelse 400x490mm vejer cirka 18 gram og koster således 0,39 kr. i afgift.

Bæreposer med usynlig håndtagsforstærkning

Elegant og lige lidt mere eksklusiv. 

Her får du en bærepose, hvor du ikke kan se håndtagsforstærkningen. Vi har lavet folien ekstra tyk omkring håndtaget for at forøge bæreevnen.

Denne pose kan leveres i forskellige indfarvede varianter. Kan du ikke bruge en af de farver, vi har i vores sortiment, kan vi skaffe farven hjem. Det kræver dog en minimum produktion på 25.000 poser.

Vi kan trykke i op til 2 farver på hver side. På indfarvede poser anbefaler vi kun at trykke med sort eller metalic farver, da de er fuldt dækkende.

Kvalitet 0,045 eller 0,06mm LDPE folie.

Folien er godkendt til fødevarer.

Minimum oplag er 5.000 stk.

På alle bæreposer med rumindhold over 5 liter skal der afregnes bæreposeafgift til staten. Denne afgift opkræves på faktura ved levering. Afgiften udgør pt 22 kr. pr. kg. En bærepose størrelse 400x450mm i denne udformning vejer knap 20 gram og koster således 0,40 kr. i afgift.

En elegant løsning med stor genbrugsværdi