Fremtidens plast er grøn, den er I’m green

Hos X-ophan tror vi på at bioplast bliver en stor del af fremtidens plast og derfor også fremtidens plastikposer. Bioplasten har mange gode egenskaber såsom bæredygtig fremstilling, det er CO2 reducerende og har stor genanvendelighed. Og denne biofolie kan genanvendes direkte sammen med konventionel plast fremstillet af råolie.

Derfor er vi også stolte af, at vi har lavet et samarbejde med I’m green om at måtte fremstille biofolie ud af deres bioplastgranulat og kan derfor nu tilbyder en række produkter i dette materiale.

Produkter der kan fås i I’m green:
     • Bæreposer
     • Lynlåsposer
     • Forsendelsesposer/Forseglingsposer
     • Poser
     • Poser med plasthåndtag

Da vi selv fremstiller folien, giver det en vis fleksibilitet i form af indfarvning, størrelser og mulighed for at benytte genanvendt/recycled plast fra egen produktion

For at kunne kalde en pose for I'm Green skal minimum 51 % af folien være produceret af bioplast. De resterende op til 49% kan sammensættes af genanvendt plast / ren råvare.

Hvis du har yderligere spørgsmål om I,m green, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 8628 1111 eller på chatten, ellers kan du selv udforske I’m greens univers i linkene nedenfor. 

Kontakt os ligeledes også hvis du er tvivl, om vi kan fremstille dit produkt i I’m green bioplast