Forsendelsesposer

En forsendelsespose sikrer dit indhold mod pilfingre....

Ved at tilføje en limstrimmel med permanent klæb får du en forseglet pose, der gør det umuligt at få fat i indholdet uden at ødelægge posen først. Limstrimlen kan enten sættes på en klap på posen eller inden i selve posen, hvis man f.eks. ønsker at have udstanset bærehåndtag.

Vælger du en pose i hvid folie med sort inderside, sikrer du samtidig at folk ikke kan kigge igennem til indholdet.

Med dobbelt limstrimmel og perforeringE-shop poser

En alm. forsendelsespose vil når den den modtages blive åbnet ved at rive et hul, stort nok til at indholdet kan tages ud og posen bliver ødelagt.

Med en perforering sikre du, at modtageren nænsomt kan åbne for indholdet uden at forvolde større skade på posen og derfor efterlader posen brugbar for genanvendelse.

Den dobbelte limstrimmel gør, at du i første omgang kan forsegle posen og bruge den som forsendelsespose. Modtageren tager nænsom indholdet ud, via perforeringen, og besigtiger eller prøver varen. Hvis modtageren derpå ønsker at returnere varen, kommes denne tilbage i selv samme pose og med den ekstra limstrimmel forsegles den på ny og returneres.

Posen giver derfor nem adgang og mulighed for let at returnere en uønsket vare, som en del af både den gode kundeservice og genanvendelse af plastposen.

PlastikkuvertenPlastkuvert

Har du sat en pris på indholdet af din kuvert? Som oftest har indholdet en langt højere pris end selve kuverten, både i form af pris og kundeoplevelse. Med en plastikkuvert sikrer du ikke bare dit indhold, men giver det også en stilfuld indpakning.

Med en traditionel kuvert af papir risikerer du, at dit indhold bliver udsat for fugt i forbindelse med fragt eller længere tids ophold i postkassen.

En plastikkuvert kan tilføres et lufthul for at gøre det nemmere at undgå vakuum og derved lukke kuverter - og/eller en perforering for nemt at åbne kuverten. Men hvis man vil sikre indholdet mest muligt, anbefaler vi, at de undlades for at holde plastikkuverten så vandtæt som muligt.

Datablad

Størrelser 
Fra 60x80mm op til 1000x590mm.
Der kan indskydes en bundfals i posen.

Tryk
Op til 6 farver pr. side. 

Kvaliteter 
 • 0,06mm
 • 0,08mm
 • 0,10mm

Foliefarve 
standard er transparent, hvid eller hvid/sort - sort/hvid.
Vi kan fremstille indfarvet folie i andre farver, spørg en af vores medarbejdere for nærmere information.

Folien
LDPE folie, som er godkendt til fødevarer. 

Oplag
Minimum med eller uden tryk er 3.000 stk.

Case
Skanlux

Miljø
Alt vores folie er fremstillet af 50% genanvendt plast. Vi kan fremstille folie med op til 80% genanvendt plast hvis det ønskes.

I'm green
Dette produkt kan fås i Biofolie.
Læs mere under afsnittet om I'm green

I'm Green