Blomsteretiketter i papir

... de er også gode til andet end blomster...

Giv en gave til dine kunder, som de videregiver til deres kære. Din butik bliver set af mange flere end dem, der handler hos dig. Brug det til din fordel og gør storslået reklame på en elegant måde!

Vores papiretiketter bliver prægetrykt og har derfor et dybt, autentisk udtryk i forhold til andre - digitale - løsninger på papir. De leveres på rulle som er nem at opbevare og bruge i din forretning eller ved pakkebordet.

Etiketter på rulle kan være et smart alternativ til labels på ark, de er nemmere at opbevare og bruger du mange af samme type, så vil denne løsning være billigere.

Etiketterne leveres i bestemte størrelser og former, givet ud fra de stanse vi har til rådighed. Vi kan selvfølgelig købe en ny stans, hvis du har et helt bestemt ønske til størrelse og form, som vi ikke har i forvejen.

Vi kan trykke med op til tre farver. Da trykteknikken er såkaldt Hotstamp, det vil sige man trykker med farvebånd, er der ikke mulighed for billedtryk eller rasteforløb.

Der er mulighed for at levere med fortløbende numre på etiketterne ligesom der kan tilføjes en laminering for beskyttelse af trykket.

Datablad

Papirtyper
Vælg mellem flot genbrugspapir, hvid eller guldpapir samt en af vores standardtrykfarver til dit logo.

Udformning
Vi har flere størrelser i firkant, rund og oval at vælge imellem.

Minimumsoplag
Er alt efter størrelse mellem 5.000 og 10.000 stk.