Udskårne tal, bogstaver og logoer

Udskårne tal bogstaver og logoer er, når man får skåret sit logo i en indfarvet eller printet folie. Hvis du har mere end en farve i dit logo, printes det på en hvid eller gennemsigtig folie og derefter skære de enkelte elementer ud.

På de enkelte udskæringer bliver pålagt applikationstape, der gør det nemt for dig at overføre dem til den genstand de skal side på. 

Hvis der er tale om større udskæringer, kan det være en hjælp at påføre sæbevand til genstanden, som de skal side på, dette giver mulighed for at rykke emnet og fjerne evt. luftbobler. HUSK at lade applikationstapen sidde, indtil klæberen på folien har fået sin fulde klæbeevne tilbage.

Udskårne bogstaver og logoer bliver brugt til/på

  • CVR nummer og logo på firmabiler.
  • Porte, så chaufføren ved hvilken port han skal køre til f.eks port 1, port 2 osv..
  • Logo og service nummer på maskiner og løftevogne.
  • På postkassen med logo og adresse.
  • Reklame i butiksvinduet.

Vi kan lave udskårne tal, bogstaver og logoer i den størrelse, som du ønsker, om det så er små bogstaver til en postkasse eller et firmalogo på siden af din varebil.

De bliver leveret udskåret enkeltvis og kan leveres helt ned et enkelt emne. Hvis du ønsker at hver enkelt emne skal være forskellige, til f.eks bil 1, bil 2 osv./ port 1 port 2 osv. kan dette også lade sig gøre.

Udskårne tal, bogstaver og logoer som prisme 

Udskårne tal, bogstaver og logoer kan også fås som Prismelabels, her bliver pålagt et lag polyol som giver en doming 3D effekt. 

Dette er en forholdsvis enkel måde at give dine udskæringer et eksklusivt udtryk og ligesom ved alm. udskårne tal/bogstaver og logoer er de pålagt applikationstape. Dette sikrer at de enkelte elementer i dit logo eller telefonnummer forbliver på rette sted ved monteringen.

Datablad

Tryk
Dititaltryk i CMYK

Folier
vinyl- eller polyesterfolie med god klæbeevne